Anbefaler gjenåpning
Regjeringen bør ved månedsskiftet gå videre i sin gjenåpningsplan til en «Normal hverdag med økt beredskap», mener Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.
Beklager kraftig sparkesykkelkutt
Over natten ble antallet elsparkesykler i Oslo kuttet ned fra 23.000 til 8.000. Uheldig, mener forskningsleder ved Transportøkonomisk institutt.
Over 8,5 milliarder kroner samlet inn til gjenoppbyggingen av Notre-Dame
Donorer har bidratt med over 840 millioner euro, som tilsvarer over 8,5 milliarder kroner, til gjenoppbyggingen av Notre-Dame-katedralen i Paris.
Over halvparten av norske avisabonnementer er nå heldigitale
Opplagsveksten for norske medier fortsetter, med en økning på 0,5 prosent i første halvår av 2021. Nå er 51 prosent av abonnementene kun digitale.
Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa
Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa.
Bane Nor anker Filipstad-dom til Høyesterett
Borgarting lagmannsrett fant Bane Nor skyldig i uaktsomt drap, etter ulykken på Filipstad driftsbanegård i Oslo i 2019. Bane Nor anker dommen.
Lot som om hun var kjæreste – lurte åtte menn for 1,5 millioner
En kvinne (30) er i Sør-Rogaland tingrett dømt til to års fengsel for å ha svindlet åtte menn for til sammen rundt 1,5 millioner kroner i løpet av to år.