BW Offshore tar tap på ti millioner dollar

BW Offshore opplyser at de vil ta et tap på ti millioner dollar etter at kontrakten med FPSO Umuora ble terminert.

TAR TAP: Marco Beenen, konsernsjef i BW Offshore, tar et tap på ti millioner dollar.  Foto: Iván Kverme
Shipping

Det opplyser shippingselskapet BW Offshore i en børsmelding torsdag. 

Kontrakten med FPSO Umuroa går ut 31. desember. Det er usikkerhet knyttet til utestående forfalt hyre og leie, samt fremtidig betaling av hyre. På grunn av dette tar BW Offshore et tap på ti millioner dollar, rundt 92 millioner kroner, i tredje kvartal.

Shipping-selskapet opplyser at total ebidta-eksponering kan ende på opptil 23 millioner dollar når året er over. BW Offshore skriver også at de skal prøve å hente inn all utestående hyre fra Tamarind Rescources og deres morselskap.

bw offshore
fpso
tap
Nyheter
Shipping
Børs