Styremedlem kjøper enda flere aksjer i Avance Gas

De nye aksjene kostet vesentlig mindre enn de første han kjøpte.

BLITT BILLIGERE SIDEN SIST: Her Avance Gas-fartøyet «Mistral». Foto: Sven Christian Stenvaag

Styremedlem Christian Fallesen i Avance Gas har kjøpt 25.790 aksjer i gassrederiet til en kurs på cirka 19,00 kroner, fremgår det av en melding.

Tirsdagens kjøp kom på cirka 490.000 kroner totalt.

9. mars kjøpte Fallesen 13.870 Avance-aksjer, da til en vesentlig høyere kurs, på 33,50 kroner. Med den seneste handelen har han utvidet beholdningen til 39.660 aksjer.

I forbindelse med fjerdekvartalsrapporteringen opplyste Avance Gas at Christian Fallesen var utnevnt til nytt styremedlem for å fylle en ledig plass rundt styrebordet. Han har bred erfaring fra LPG-bransjen og var inntil nylig LPG-sjef i handels-, transport- og distribusjonsselskapet Petredec.

Avance Gas har falt rundt 60 prosent på Oslo Børs hittil i år, inkludert et fall på rundt 9 prosent tirsdag ettermiddag. John Fredriksens Hemen Holding er største aksjonær i gassrederiet.

Opprinnelig meldte Avance Gas at Fallesen hadde kjøpt 4.873 aksjer i selskapet til kurs 19,00 kroner, og at han med det hadde 18.743 aksjer i selskapet. Men en times tid senere korrigerte selskapet tallene i en ny børsmelding.