<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mer vått for Klaveness

Klaveness sikrer oppdrag i tankmarkedet for enda et av sine kombinasjonsskip.

    Publisert 16. apr. 2020 kl. 09.08
    Oppdatert 16. apr. 2020 klokken 15.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord
    NY KONTRAKT: Klaveness Combination Carriers inngår en ny timecharter-avtale i tankmarkedet for et av rederiets kombinasjonsskip. Foto: Torvald Klaveness Gruppen

    Klaveness Combination Carriers utnytter et sterkt tankmarked og slutter ytterligere et CLEANBU-skip på en timecharter-kontrakt. Det opplyses i en børsmelding torsdag.

    Kontrakten varer i tre til seks måneder og starter i april. CLEANBU-skipene faller innenfor panamax-kategorien i størrelse.

    «Med solid kontraktsdekning, en sterk økonomisk stilling og fleksible fartøyer som er egnet for både det våte og tørre markedet, er Klaveness Combination Carriers godt forberedt på potensielle negative effekter fra den pågående coronakrisen», heter det i meldingen.

    Inkludert denne slutningen øker rederiets dekning i tankmarkedet til faste rater til rundt 85 prosent for andre kvartal og nær 40 prosent for andre halvår, opplyses det.

    Aksjen har sunket 27,2 prosent siden nyttår, men var opp drøye fem prosent ved 13.30-tiden torsdag.