Scorpio overgikk forventningene

STERKE TALL: Scorpio Tankers, et av verdens største produkttankrederier, fikk et justert resultat på 0,82 dollar pr. aksje Skipet på bildet tilhører Scorpio Bulkers, et søsterselskap av Scorpio Tankers. Foto: Scorpio Bulkers
Shipping

Scorpio Tankers overgikk forventningene og fikk et justert resultat på 0,82 dollar pr. aksje i første kvartal. Noe som var langt bedre enn samme periode ifjor, da de fikk et resultat på 0,30 dollar pr. aksje. Det var på forhånd ventet et resultat på 0,51 dollar pr. aksje, skriver TDN Direkt.

Det vil bli betalt ut kvartalsutbytte på 0,10 dollar pr. aksje, slik det er blitt gjort i foregående kvartal. 

Ifølge TDN Direkt har 63 prosent av driftsdagene for LR2-skipene i spotmarkedet i andre kvartal til gjennomsnittlige tidscertepartiekvivalente rater (TCE) blitt dekket for rundt 53.000 dollar pr. dag.MR.skipene er dekket med rundt 54 prosent av driftsdagene, med TCE-rater på ca. 25.000 dollar. pr. dag.