<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frontline-sjefen: – Vi kommer absolutt ikke til å bruke ATM på dagens prising

Rederisjefen er klar i sin tale.

Publisert 4. juni 2020 kl. 10.39
Oppdatert 5. juni 2020 klokken 08.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
AVKREFTER: Robert Hvide Macleod, adm. direktør i Frontline, avkrefter at rederiet vil en aksedistribusjonsavtale. T.h: Nicolay Dyvik. Foto: Iván Kverme

I går meldte Frontline at det ville hente nærmere 950 millioner kroner ved å selge aksjer gjennom en aksjedistribusjonsavtale (ATM). 

En ATM er et verktøy Frontline ofte har i verktøykassen og rederiet er historisk vært disiplinert rundt bruken. 

I forbindelse med førstekvartalsrapporten opplyste rederiet at det planla å sette opp en ATM, men at det ikke ville ta i bruk den på kursene man så da, melder TND Direkt.

Onsdag ble det kjent at selskapet har inngått en ATM med Morgan Stanley for tilbud og salg av aksjer på inntil 100 millioner dollar, hvor nettoprovenyet vil bli brukt på opportunistisk vekst og generelle selskapsformål.

– Dette er et verktøy vi historisk ofte har hatt i verktøykassen og vi er alltid svært disiplinerte rundt bruken. Vi kommer absolutt ikke til å bruke ATM på dagens prising, sier Robert Hvide Macleod, adm. direktør i Frontline til TDN Direkt.