<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fearnleys får fotfeste i Italia

På to måneder har Fearnleys fått fotfeste i to nye land. Skipsmeglerhusets seneste signering er basert i den italienske havnebyen Genova.

    Publisert 7. sep. 2020 kl. 11.51
    Oppdatert 7. sep. 2020 klokken 13.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord
    CIAO ITALIA: Skipsmeglerhuset Fearnleys og toppsjef Kristian Sørensen får fortfeste i Italia med nysignering. Foto: Iván Kverme

    I juli åpnet skipsmeglerhuset Fearnleys et kontor i Stockholm under ledelse av tørrlasteksperten Peter Ulfvin. 

    For å forsterke sitt globale tørrlast-team ytterligere har meglerhuset ansatt Frank Torelli i den italienske havnebyen Genova.

    – Vi er veldig fornøyde med at vi tiltrekker oss kapasiteter som Frank, som setter oss i stand til å betjene nye og eksisterende tørrlastkunder enda tettere og bedre, sier Fearnleys-sjef Kristian Sørensen til Finansavisen.

    – Det gir oss også et fotavtrykk i det italienske maritime miljøet som Fearnleys som selskap har lang historie med, samt muligheter til å utvide vår tilstedeværelse i Italia hvis/når muligheten byr seg, tilføyer han.

    Ifølge LinkedIn kommer Torelli fra konkurrenten Clarksons hvor han var i nesten 11 år.

    Fearnleys tilhører Astrup Fearnley-gruppen, og ifølge konsernsjef Even Matre Ellingsen leverte skipsmeglervirksomheten spesielt gode resultater i fjor, noe som også har fortsatt inn i 2020.

    I tillegg til Sverige og nå Italia, er Fearnleys representert i Storbritannia, India, Kina, Hong Kong, Japan, Singapore og USA.