<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

BW LPG selger to skip

BW LPG har inngått en MOA-avtale for å selge to skip.

    Publisert 30. nov. 2020 kl. 09.47
    Oppdatert 30. nov. 2020 klokken 15.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 187 ord
    AVTALE: BW LPG skal selge to skip. (Skipet på bildet er kun en illustrasjon).  Foto: BW LPG

    BW LPG   har inngått en MOA-avtale for å selge de to VLGC-skipene BW Confidence og BW Cedar, ifølge en børsmelding mandag. 

    Salget av BW Confidence forventes å generere 36 millioner dollar og en bokført gevinst på rundt 4 millioner dollar. Salget og levering av skipet skal fullføres i første kvartal i 2021. 

    Salget av BW Cedar har ingen likviditetspåvirkning i 4. kvartal i år, men forventes å generere en nettogevinst på rundt 3 millioner dollar. Skipet skal sammen med BW Boss, BW Energy og BW Birch inngå i joint venture-selskapet BW Global United LPG India. Alle fire skipene har tidsbestemte kontrakter til store indiske oljeselskaper for å forsyne India med LPG. 

    – Dette er i tråd med strategien vår for å ta vekstmuligheter. Med et sterkt VLGC-marked sikret vi oss en attraktiv pris for BW Confidence. Med BW Cedar styrker vi BW LPGs base i India. India er verdens nest største importmarked for LPG og vår joint venture er nå den største VLGC-operatøren der, uttaler Anders Onarheim, adm. direktør i BW LPG, i børsmeldingen. 

    Når begge salgene er fullført vil BW LPG eie og drifte en flåte med 45 VLGCer.