Tre analytikere sier kjøp – om en uke kommer tallene

Flere analytikere anbefaler kjøp av aksjer i BW LPG i forkant av selskapets kvartalstall.

BW LPG: Presenterer snart sine kvartalstall. Foto: BW LPG
Shipping

Mandag 1. mars presenterer BW LPG sine kvartalstall. Ifølge TDN Direkt er det ventet at selskapet vil legge frem et driftsresultat på 63 millioner dollar av t/c-inntekter på 133 millioner dollar i fjerde kvartal 2020.

Ebitda estimeres til 101 millioner dollar mens nettoresultatet ventes å bli 55 millioner dollar i perioden.

Tre av fem analytikere TDN Direkt har vært i kontakt med opererer med en kjøpsanbefaling på aksjen mens de resterende to har en hold-anbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er på 68,6 kroner, varierende mellom 50 og 79 kroner.

Tirsdag sluttet aksjen på 53,10 kroner, ned 0,1 prosent.