KjøpLogg inn

Flex LNG øker ordrereserven med 7,5 milliarder

John Fredriksen-dominerte Flex LNG sikrer seg nå tre nye time charter-kontrakter.

Publisert 23. juni 2022 kl. 07.44
Oppdatert 23. juni 2022 klokken 07.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
FLEX LNG-SJEF: Øystein Kalleklev. Foto: Iván Kverme

 

Flex LNG har inngått nye time charter-kontrakter for «Flex Rainbow», «Flex Enterprise» og «Flex Amber», opplyses det i en børsmelding.

For «Flex Enterprise» og «Flex Amber» er oppstart for kontraktene i tredje kvartal i år, med en varighet på syv år. Kontrakten for «Flex Rainbow» vil starte som en direkte forlengelse av eksisterende time charter, som utløper i januar 2023. Denne har en varighet på ti år.

– Vi er glade for å kunngjøre at vi har avtalt tre time charters for «Flex Rainbow», «Flex Enterprise» og «Flex Amber». Til sammen gir dette rundt 750 millioner dollar med fast ordrereserve, noe som gjenspeiler det sterke markedet, sier Flex LNG-sjef Øystein Kalleklev.