<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sterkere resultat for International Seaways

Publisert 8. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 172 ord

International Seaways fikk et resultat pr aksje på 2,28 dollar i tredje kvartal 2022, mot -1,44 dollar samme periode året før.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport tirsdag.

På forhånd var det ventet et resultat pr aksje på 2,46 dollar, ifølge Refinitiv-konsensus.

Justert ebitda ble 157 millioner dollar i kvartalet (8) av TCE-omsetning på 235 millioner dollar (73), mot ventet 239 millioner dollar.

Styret i rederiet har besluttet et ordinært kvartalsvis utbytte på 0,12 dollar pr aksje, og et ekstraordinært utbytte på 1,00 dollar pr aksje.

"(..) Vi er godt posisjonert for å dra nytte av et av de sterkeste markedene de seneste 10 årene. Vi forventer at markedet forblir robust ettersom fokus på energisikkerhet driver regionale ubalanser for olje og skaper sterk etterspørsel etter tankskip som skal reise lange avstander for høyere tankskiputnyttelse. Utsiktene på tilbudssiden er også positive, ettersom det er usannsynlig at den globale flåten vil vokse vesentlig på kort sikt på grunn av ventende miljøreguleringer og begrenset nybyggingskapasitet ved verft som allerede er fulle av bestillinger fra andre shippingsektorer", heter det i rapporten.

(TDN Direkt)