Styremedlem kjøper aksjer for 1,55 millioner

Alf-Helge Aarskog øker sin eksponering i Mowi.

LASTER OPP: Styremedlem Alf-Helge Aarskog kjøper Mowi-aksjer for 1,55 millioner kroner. Foto: Eivind Yggeseth
Sjømat

Alf-Helge Aarskog, styremedlem i Mowi  , har kjøpt 10.000 aksjer i Mowi til 154,50 kroner stykket, tilsvarende 1,55 millioner kroner. Etter denne transaksjon eier Alf-Helge Aarskog 10.338 aksjer i Mowi.

Torsdag omsettes aksjen for 153,40 kroner, ned 0,7 prosent.

Onsdag ble det kjent at Mowi fikk et operasjonelt driftsresultat på 80 millioner euro i tredje kvartal 2020, sammenlignet med 148 millioner euro i samme periode i fjor. Selskapets resultater ble ifølge rapporten sterkt påvirket av coronatiltak. 

Mowi-styret har besluttet at det ikke vil bli utbetalt noe utbytte i tredje kvartal.