<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Andfjord Salmon planlegger fast-track utvikling av oppdrettsanlegg

Oppdrettsselskapet Andfjord Salmon planlegger fast-track utvikling av anlegget på Kvalnes.

Publisert 2. des. 2020 kl. 07.27
Oppdatert 2. des. 2020 klokken 15.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord
Martin Rasmussen, adm. direktør i Andfjord Salmon. Foto: Andfjord Salmon

Andfjord Salmon   planlegger en fast-track-utvikling av sitt landbaserte oppdrettsanlegg på Kvalnes, Andøya, melder TDN Direkt. 

Nettoprovenyet fra emisjonen vil brukes til fast-track-utviklingen av Kvalnes fase 2 ved å flytte de planlagte investeringene knyttet til sprengnings- og gravearbeid seks måneder fremover.

– For å si det enkelt, så beveger vi oss fra en sekvensiell utvikling på Kvalnes til en parallell utvikling av hele Kvalnes-området. Dette vil redusere både den generelle risikoen for prosjektgjennomføring for arealutviklingen og biologisk risiko for bassenget, sier konsernsjef Martin Rasmussen, melder TDN Direkt. 

Smolt vil bli sluppet ut sent på våren/ sommeren 2021 for å kunne muliggjøre ferdigstillelse av sprengnings- og gravearbeid ved andre bassenger på Kvalnes. 

Rettet emisjon

Andfjord Salmon melder i en børsmelding onsdag at det har gjennomført en vellykket rettet emisjon, og har hentet 88,2 millioner kroner i et bruttoproveny. 

Selskapet har utstedt 2,1 millioner nye aksjer til 42,00 kroner pr. aksje.

ABG Sundal Collier og SpareBank 1 Markets var tilretteleggere.