Fearnley Securities høyner kursmålet på to lakseaksjer

Sjømat

  

Fearnley Securities høyner kursmålet på Salmar til 600 kroner pr. aksje, fra tidligere 430 kroner, og gjentar en hold-anbefaling.

Det fremgår av en oppdatering tirsdag, skriver TDN Direkt.

Meglerhuset venter et operasjonelt driftsresultat på 486 millioner kroner i fjerde kvartal. I Midt-Norge ventes fallende marginer på kvartalsbasis på lavere volumer og fallende spotpriser, mens marginene ventes å øke noe i Nord-Norge.

Meglerhuset høyner samtidig kursmålet på Lerøy Seafood til 82 kroner pr. aksje, fra tidligere 76 kroner, og gjentar en kjøpsanbefaling.

Estimatet for driftsresultat er økt med henholdsvis fire og åtte prosent for 2021 og 2022 etter selskapets kvartalsrapport, og handler ifølge meglerhuset på 11 ganger 2022-EPS, under sektorsnittet på 15 ganger, skriver TDN.