<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Grieg slaktet mer enn ventet

Publisert 15. apr. 2021
Oppdatert 15. apr. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
Article lead
+ mer
lead
GRIEG SEAFOOD-SJEF: Andreas Kvame. Foto: Eivind Yggeseth
GRIEG SEAFOOD-SJEF: Andreas Kvame. Foto: Eivind Yggeseth

GSF

Grieg Seafood hadde i første kvartal et slaktevolum på 13.600 tonn, opplyses det i en børsmelding.

Volumet er eksklusive virksomheten på Shetland, som er klassifisert som virksomhet holdt for salg.

Ifølge TDN Direkt har selskapet tidligere guidet et slaktevolum på 11.200 tonn.

Mest slaktet Grieg i Finnmark. Slaktevolumet var her på 7.400 tonn, til en snittkostnad på 46,9 kroner pr. kilo.

I Rogaland slaktet selskapet 5.300 tonn til en gjennomsnittlig oppdrettskostnad på 42,5 kroner pr. kilo, mens de i British Columbia slaktet 900 tonn til en snittkostnad på 8,9 kanadiske dollar pr. kilo.