Grieg Seafood slaktet 16.900 tonn
Grieg Seafood slaktet mest i Rogaland i første kvartal.
Publisert 8. apr. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
SLAKTETALL: Fra Grieg Seafood, ledet av Andreas Kvame. Foto: Tommy Ellingsen
Grieg Seafood hadde i første kvartal 2022 et slaktevolum på 16.900 tonn, går det frem av en børsmelding.
Mest slaktet Grieg i Rogaland. Slaktevolumet var her på 9.600 tonn, til snittkostnad 42 kroner pr. kilo.
I Finnmark slaktet selskapet 5.200 tonn til en gjennomsnittlig oppdrettskostnad på 42 kroner pr. kilo, mens de i British Columbia slaktet 2.100 tonn til en snittkostnad på 7,90 canadiske dollar pr. kilo.
Fullstendig rapport for første kvartal vil bli offentliggjort fredag 13. mai klokken 06.00.