<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ice vil treffe blink med Skiskytterforbundet

Ice-logoen blir å finne på lua til skiskytterene fremover.

    Publisert 18. okt. 2019 kl. 13.02
    Oppdatert 18. okt. 2019 klokken 13.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 247 ord
    Johannes Thingnes Bø (t.v) og Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice. Norges Skiskytterforbund Foto: Norges Skiskytterforbund

    Mobiloperatøren ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund.

    Det går frem i en melding fredag.

    Avtalen ble signert i italienske Anterselva hvor landslagene er på treningssamling.

    – Norges Skiskytterforbund er stolte av å få med utfordreren ice på laget. Nå blir mer enn en halv million ice-kunder på lag med verdens beste skiskytter-nasjon og det gleder vi oss til å se synergier av. Vi skal bidra til at ice befester og styrker sin posisjon i det norske markedet, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden, i meldingen.

    For ice representerer avtalen det største sponsorengasjementet i selskapets historie.

    – Vi lar oss inspirere av skiskytternes målrettethet, fokus og utholdenhet. I tillegg er det et raust lag med humor og glimt i øyet. Det er en god match for oss og våre kunder. Vi ser stort kommersielt potensiale i samarbeidet, sier administrerende direktør i ice Eivind Helgaker.

    På spørsmål fra Finansavisen om hva kontraktsverdien ligger på, svarer Helgaker følgende.

    – Det er et millionbeløp, men vi går ikke inn i detaljene i kontrakten.

    Egen avtale med Thingnes Bø

    I tillegg til hovedavtalen med forbundet, har ice også signert en egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø.

    – Skiskyting er en av Norges mest populære idretter, og har mange flotte profiler og forbilder blant sine løpere. Johannes Thingnes Bø er en fantastisk dyktig idrettsutøver og er blant de topp tre mest populære idrettsprofilene i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha inngått en samarbeidsavtale med Johannes som vår ambassadør, sier Helgaker.