<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fortsatt trofétørke for Kilde – pengeoversikten får være trøsten

Aleksander Aamodt Kilde har ikke sett noe til den ettertraktede premien fra alpinsesongen. Den ligger på et postlager i Slovenia.

Publisert 21. apr. 2020
Oppdatert 21. apr. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 162 ord
VINNER: Aleksander Aamodt Kilde jublet på hjemmebane i Oslo da han ble utropt til vinner av den alpine verdenscupen 12. mars. Foto: NTB Scanpix

Han ble utropt som sammenlagtvinner i verdenscupen 12. mars og fikk beskjeden da han satt hjemme i egen stue i Oslo. Tirsdag er det 41 dager siden.

Kilde endte som nummer fire på listen over innkjørte FIS-pengepremier sist vinter. Han stoppet der på 2,5 millioner kroner. Her var Alexis Pinturault best med 3,8 mill.

Henrik Kristoffersen var tredjemann med 3.147.600 kroner innkjørt.

I skiskyting fikk Martin Fourcade ved en feiltakelse premien som sammenlagtvinner av verdenscupen. Det er nå rettet opp, og trofeet gikk til Johannes Thingnes Bø.

– Det kan ikke ha blitt slik i alpint også. At det er sendt til feil mann?

– Nei, det er bare stoppet i Slovenia hvor de har problemer med å sende pakker ut av landet. Får håpe det løser seg snart, sier Kilde til NTB.

Han ble lovet å kunne hente pakken med trofeet på postkontoret i Oslo rett før påske, men det drar ut.

Kilde vant verdenscupen sammenlagt for første gang. De siste rennene ble avlyst på grunn av coronapandemien.

(©NTB)