Sats-medlemmer må i karantene

HOLDT STENGT: Sats måtte stenge sentrene i våres. Foto: NTB Scanpix
Sport

Malin Selander, kommunikasjonsansvarlig i Sats, bekrefter at en person som trente på Sats Lambertseter og Sats Colosseum i Oslo sist uke har fått påvist coronaviruset, skriver VG. Sats ber derfor medlemmer som har trent i samme tidsrom som vedkommende om å gå i karantene:

«Vi har vært i kontakt med smittevernoverlegen i Oslo kommune som anbefaler at vi går ut med følgende informasjon: Hvis du har trent på senteret i tidsrommet 11:00-16:00 tirsdag 4. august, må du i karantene».

Meldingen over ble sendt til de som trente på Sats Lambertseter. For Sats Colosseum gjelder tidsrommet mandag 3. august klokken 13-18.

Sats og treningssentre måtte lenge holde stengt, men har hatt åpent fra 15. juni. 

sats
Nyheter
Sport
Børs