Hollywoodstjerner kjøper britisk fotballklubb

«Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds kjøper sammen med Rob McElhenney den walisiske fotballklubben Wrexham.

HEVER PROFILEN: Ryan Reynolds vil lage en dokumentar om den walisiske fotballklubben. Foto: Dreamstime
Sport

PÅ KJØPER'N: Rob McElhenney. Foto: Dreamstime

Salget ble vedtatt med mer enn 98 prosent av stemmene som var for salget til Hollywood-skuespillerne, ifølge en uttalelse mandag fra Wrexham Supporters Trust, som kontrollerer laget. Duoen vil først betale en nominell kjøpesum og deretter spytte inn ytterligere 2 millioner pund i laget, skriver Bloomberg. 

Ryan Reynolds er kanskje mest kjent for rollen sin i «Deadpool»-filmene, men også TV-serien «Two Guys and a Girl» (Pizzagjengen), mens Rob McElhenney er mest kjent fra komiserien «It's Always Sunny in Philadelphia».

Reynolds og McElhenney har lovet å heve profilen til klubben, som for øyeblikket konkurrerer på femte nivå av britisk fotball. De har blant annet snakket om å lage en dokumentarfilm i Netflix-stilen, som kan minne om de som er laget om Manchester City og Sunderland.

Avtslen må fortsatt godkjennes av det britiske fotballforbundet. 

fotball
hollywood
Ryan Reynolds
Nyheter
Sport
Kultur
Børs