Snakk til Aptiva'en

IBM lanserer nye modeller i Aptiva-serien med ViaVoice teknologi.

IBM kunne i går vise frem fire nye modeller i Aptiva-serien der tre av dem inkluderer ViaVoice teknologi som lar brukeren gi kommandoer til PCen gjennom tale, skriver Techweb. kunne i går vise frem fire nye modeller i Aptiva-serien der tre av dem inkluderer ViaVoice teknologi som lar brukeren gi kommandoer til PCen gjennom tale, skriver Techweb. "IBM har lenge vært kjent for å levere fremragende multimedia-teknologi til forbrukerne," sier Brian Connors, visepresident i IBM."Ved å inkludere ViaVoice i Aptiva-serien, tilbyr vi teknologi som ingen av våre konkurrenter kan matche," sier han."Med tiden vil alle datamaskiner i Aptiva-serien inkludere stemmegjenkjennings-teknologi," legger en talsmann fra IBM til.De to dyreste modellene tilbyr også Rapid Access Keyboard, et forhåndsprogrammert tastatur som gir rask tilgang til for eksempel Internett. Andre finesser er ScrollPoint Mouse med spesielle navigeringsfunksjoner.Alle de fire PCene kommer med Lotus SmartSuite programvare.Prisen på den rimeligste modellen uten ViaVoice er $899. Den er basert på en AMD-K6-2-333MHz prosessor.Den rimeligste modellen med ViaVoice kjører også en AMD prosessor, men med klokkefrekvens på 350MHz. Den er priset til $1099.De to dyreste modellene bruker Intel Pentium II 350MHz og 400MHz prosessorer. 400MHz versjonen inkluderer DVD-spiller og ekstra programvare. Prisen på de to er henholdsvis $1399 og $1799.


Les også