Bredbåndsutbyggeren Lyse Tele har inngått avtale om å sende NRK-programmer på bredbånd-TV. I første omgang er det NRKs nyskapende komiserie ''Slå på ring'' som er solgt til bredbånd-TV. Ifølge Lyse Tele kommer det mer. Bredbåndsutbyggeren Lyse Tele har inngått avtale om å sende NRK-programmer på bredbånd-TV. I første omgang er det NRKs nyskapende komiserie ''Slå på ring'' som er solgt til bredbånd-TV. Ifølge Lyse Tele kommer det mer. - Vi jobber hele tiden med rettighetsavtaler til nytt programinnhold. ''Slå på ring'' er først ute fordi de bare er to personer som lager alt sammen. Da er det enkelt å avklare rettighetene, sier administrerende direktør Toril Nag i Lyse Tele til nyhetsbyrået Newswire.NRK Aktivum bekrefter at on demand-markedet er attraktivt. - De nye interaktive nettene er et satsingsområde for oss fremover, sier Tore Meling, markedssjef i NRK Aktivum.