Nettkrøll i Brønnøysund

Vi får beskjed om at vi har nådd taket på 5.000 oppslag i dag, og at vi er stengt ut resten av dagen.

Teknologi

På grunn av kapasiteten i systemet er det satt en grense for antall oppslag fra én datamaskin på en dag. Det er gjort 5000 oppslag fra denne datamaskinen i dag, og tjenesten er nå sperret for videre bruk. Ta kontakt med vår opplysningsavdeling, 75 00 75 00, for informasjon om andre tjenester hvis du har behov for å gjøre flere oppslag.Denne meldingen fikk vi idag da vi forsøkte å komme inn på nøkkelopplysninger fra enhetsregisteret i Brønnøysunderegistrene.Vi er riktignok aktive på nettet, og innom Brønnøysundregistrene en gang i blant, men 5.000 ganger på en dag? Vi tror ikke det nei. Dette lukter av teknisk feil og vi venter på forklaringen.

Nyheter
Næringsliv