Sinnsykt bra for Vollvik

Ting har blitt sinnsykt mye bedre enn Idar Vollvik drømte om da han lånte til langt opp på pipa.

Teknologi

Idar Vollvik og Svein Johnsen priser Vollvik Gruppen, som eier mobiltelefonselskapet Chess, til 807 millioner kroner. Basert på dette sitter Vollvik og kompanjongen Svein Johnsen på aksjer til en verdi av 443 millioner kroner, skriver DN.Fratrukket kostpris og gjelden i Chess Holding, som er investeringsselskapet til de to, sitter de igjen med aksjer for 400 millioner kroner, skriver avisen.Vollvik måtte imidlertid pantsette både aksjer og hus da han og makker Svein Johnsen lånte penger for å kjøpe seg opp i Vollvik Gruppen, høsten 2003. Selv slår Idar Vollvik nå fast at det har gått sinnsykt mye bedre enn han og makker Svein Johnsen drømte om.Vollviks hus har panteheftelser for 16,9 millioner kroner, men selv oppgir Vollvik at han har en aksje- og boliggjeld på cirka 10 millioner kroner. Det planlegger han å nedbetale etter den formelle generalforsamlingen i Chess Holding, som eies av ham og Johnsen.

Nyheter
Næringsliv