Symantec kunngjør i dag at selskapet har stevnet selskapet Hotbar.com, Inc. for retten. I stevningen ber Symantec retten om å stadfeste Symantecs rett til å detektere visse av Hotbars programfiler, for eksempel reklameprogrammer, og gjøre det mulig for kundene å fjerne filene fra sine datamaskiner. Symantec kunngjør i dag at selskapet har stevnet selskapet Hotbar.com, Inc. for retten. I stevningen ber Symantec retten om å stadfeste Symantecs rett til å detektere visse av Hotbars programfiler, for eksempel reklameprogrammer, og gjøre det mulig for kundene å fjerne filene fra sine datamaskiner. Symantec ber ikke om erstatning i saken, men anmoder kun om en opplysende dom som bekrefter påstanden om at enkelte av Hotbars programfiler faktisk er reklameprogrammer og derfor kan behandles som en sikkerhetsrisiko mot datamaskinen.Stevningen er innlevert til United States District Court i California, San Jose Division.