Det norske selskapet Phonzo lanserer i dag en mobil IP-telefoniløsning som gir full telefonfunksjonalitet til PCer, PDAer og mobiltelefon med W-LAN. Det norske selskapet Phonzo lanserer i dag en mobil IP-telefoniløsning som gir full telefonfunksjonalitet til PCer, PDAer og mobiltelefon med W-LAN. - Vi har som de første i verden knekket koden med å utstyre PCen, lap-topen og PDAen med et telefonnummer, som gjør at man kan ringe billig uansett hvor man er i verden, sier Phonzos adm. direktør Pål-Vidar Lundquist.Phonzos tjenester vil være i drift i Norge fra i dag, og til høsten vil tjenesten lanseres i Sverige og Danmark. Da vil Skandinaver kunne ringe gratis til hverandre - over landegrensene.- Først skal vi vinne Norge - deretter skal vi se mot Sverige og Danmark. Hvis det går bra - noe vi har stor tro på - har Phonzo et stort, internasjonalt potensial, avslutter Lundquist.