UD velger Fujitsu

Fujitsu vinner ny rammeavtale med Utenriksdepartementet.

Teknologi

Det Kongelige Utenriksdepartement (UD) har etter en anbudskonkurranse blant prekvalifiserte tilbydere valgt Fujitsu Services som leverandør av IKT-utstyr og tilhørende tjenester. Det Kongelige Utenriksdepartement (UD) har etter en anbudskonkurranse blant prekvalifiserte tilbydere valgt Fujitsu Services som leverandør av IKT-utstyr og tilhørende tjenester. Den nye rammeavtalen innebærer at selskapet blir en av to leverandører godkjent for leveranser av IT-infrastruktur og relaterte tjenester til UDs hovedkontor og utenriksstasjoner, herunder ambassader, delegasjoner og konsulater. Avtalen har en varighet på tre år med opsjon for ytterligere ett år og anslås å ha en verdi på flere titalls millioner kroner årlig.- UD er en av våre største og viktigste kunder. Gjennom et langt og godt samarbeid har vi dessuten erfart at departementet er en profesjonell og utfordrende kunde som det er stimulerende og utviklende å arbeide med. Vi er derfor meget glade for å ha vunnet frem som leverandør i departementets nye rammeavtale, og har store forventinger til det videre samarbeidet, sier markedsdirektør Leo J. Sapiraa i Fujitsu Services AS

Nyheter
Næringsliv