Fullt hus på IT-seminar

- Vi har nå 200 påmeldte og må snart stoppe påmeldingen. Felix har plass til 209, sier Gøran Hüllert.

I neste uke holder Elektropost Norge et seminar som vi tidligere har karakterisert som et må-gå-på seminar. Meningen er at man her skal kunne få svar på hvorfor en stor del av alle kjøpsbeslutninger starter på internett?Nå kan Gøran Hüllert fortelle at de snart må stoppe påmeldingene, da Felix bare har plass til noen få flere påmeldte.- Vi har nå 200 påmeldte og må snart stoppe påmeldingen. Felix har plass til 209, sier Gøran Hüllert.Spørsmål som blir tatt opp er blant andre hvem som besøker ditt nettsted og hvordan du skal ta i mot og behandle potensielle kunder som har vist interesse på din nettside? Hva skal du gjøre for å holde de besøkende på bedriftens nettsted? Hvordan kan du utvikle en effektiv kundedialog mot mange nye mulige kunder?Tenk deg også at på internett er det ikke bare kundene som er ett klikk unna - det er konkurrentene også. Hvor mange går glipp av ny forretning bare fordi de ikke vet hvem som besøker nettsiden din?Skal du gå på et seminar før jul er dette trolig det du bør prioritere på topp, mener nå vi.