Kjøper Bredbåndsfabrikken

Hafslund kjøper 100 prosent av Bredbåndsfabrikken AS av Telenor-selskap.

Hafslund har inngått avtale med B2 Bredband Holding AB eid av Telenor ASA om kjøp av 100 prosent av aksjene i Bredbåndsfabrikken AS. Hafslund eier i dag, gjennom Hafslund ToKom, over 600 kilometer fibernett i Oslo og omegn. Hafslund har inngått avtale med B2 Bredband Holding AB eid av Telenor ASA om kjøp av 100 prosent av aksjene i Bredbåndsfabrikken AS. Hafslund eier i dag, gjennom Hafslund ToKom, over 600 kilometer fibernett i Oslo og omegn. Kjøpet av Bredbåndsfabrikken representerer en utvidelse av Hafslunds infrastruktur og en god plattform for Hafslunds videre bredbåndssatsing, heter det i en pressemelding.Bredbåndsfabrikken har lagt 60 km med fiber i Oslo, i områdene Grünerløkka, Tøyen, Sagene, Grønland, Torshov og Oppsal, samt ytterligere 30 kilometer med føringsvei. Bredbåndsfabrikken har omkring 2.500 aktive kunder og avtaler med 85 borettslag i Oslo.