Tester Tandberg Television-utstyr

Japanske JSAT Corporation tester ut Tandberg Televisions avanserte MPEG4-system.

Publisert 14. nov. 2005 kl. 14.47
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
Den japanske satellittoperatøren JSAT Corporation har utplassert Tandberg Televisions MPEG-4 avanserte omkodingssystem som en del av tester med støtte fra japanske myndigheter på leveranse av høydefinisjonsvideo over satellitt, fremgår av en melding ifølge Reuters. Den japanske satellittoperatøren JSAT Corporation har utplassert Tandberg Televisions MPEG-4 avanserte omkodingssystem som en del av tester med støtte fra japanske myndigheter på leveranse av høydefinisjonsvideo over satellitt, fremgår av en melding ifølge Reuters. Programmet skal teste hvor egnet såkalt MPEG 4 AVC HD-teknologi er for det japanske satellittmarkedet og er en forlengelse av tidligere leveranser av Tandberg TVs løsninger for innholdsdistribusjon til JSAT Corp.JSAT står blant annet bak SKY PerfecTV, Japans største satellittkringkastingstjeneste med 3,9 millioner abonnenter.