Skal hjelpe deg mot IT-angrep

Ny programvare fra IBM skal hjelpe mindre bedrifter mot nye sikkerhetstrusler.

Teknologi

IBM annonserer ny sikkerhetsprogramvare som skal gi samme beskyttelse til mindre bedrifter som større selskaper har i dag, utover den vanlige brannmuren og antivirusbeskyttelsen. Tivoli Identity Manager Express tar tak i et endret trusselbilde som ikke lenger bare kommer utenfra, men som nå viser seg som en sikkerhetstrussel fra innsiden. IBM annonserer ny sikkerhetsprogramvare som skal gi samme beskyttelse til mindre bedrifter som større selskaper har i dag, utover den vanlige brannmuren og antivirusbeskyttelsen. Tivoli Identity Manager Express tar tak i et endret trusselbilde som ikke lenger bare kommer utenfra, men som nå viser seg som en sikkerhetstrussel fra innsiden. IBMs siste sikkerhetsrapport viste eksempler på selskaper der den nye sikkerhetsrisikoen med utro tjenere på innsiden nå utgjør en større trussel enn tradisjonelle hackere fra utsiden. For mange sikkerhetsavdelinger har dette fått topp prioritet i 2006. IBMs nye programvare kan forhindre angrep fra innsiden ved å gjøre det umulig å logge seg på med gamle brukernavn og brukerkontoer som selskapet har glemt å slette.

Nyheter
Næringsliv