Stjeler kunder fra Fast

- Til tross for at selskapet er i en tidlig fase, gjør vi oss allerede gjeldende overfor etablerte størrelser som Fast og Autonomy, sier Intellisearch-gründeren.

Teknologi

Søkemotorselskapet Intellisearch, som tilbyr søkemotorer for mellomstore og store bedrifter, styrket sin utfordrerposisjon i 2005. 18 nye selskaper (6 piloter) ble i fjor lagt til selskapets kundeportefølje, hvorav flere ble vunnet i sterk konkurranse med Fast Search & Transfer. Søkemotorselskapet Intellisearch, som tilbyr søkemotorer for mellomstore og store bedrifter, styrket sin utfordrerposisjon i 2005. 18 nye selskaper (6 piloter) ble i fjor lagt til selskapets kundeportefølje, hvorav flere ble vunnet i sterk konkurranse med Fast Search & Transfer. Kontraktene har en årlig verdi på mellom 200.000 og 500.000 kroner, basert på en fastsum på 30.000-50.000 kroner pluss en månedlig leie avhengig av antall brukere, datamengde og funksjonalitet. Samlet gir kontraktsbasen en årlig løpende inntekt på 3,5 millioner kroner fra 2006.- Til tross for at selskapet er i en tidlig fase, gjør vi oss allerede gjeldende overfor etablerte størrelser som Fast og Autonomy ved å kombinere skreddersøm med ferdige moduler, som ikke krever dyre konsulenter. Dette gjør det mulig også for mellomstore bedrifter å investere i ledende søkemotorsteknologi, sier grunnlegger og adm. direktør Harald Jellum i Intellisearch.

Nyheter
Næringsliv