IT-gründer priser prosjekt til 355 mill.

Uten nevneverdige inntekter prises prosjektet til Jostein Eikeland 355 millioner kroner.

Teknologi

Finansavisen kan fortelle at Jostein Eikeland gjør comeback i gråmarkedet med miljøteknologiselskapet EnPro. Uten nevneverdige inntekter blir det nye prosjektet priset til hele 355 millioner kroner. Finansavisen kan fortelle at Jostein Eikeland gjør comeback i gråmarkedet med miljøteknologiselskapet EnPro. Uten nevneverdige inntekter blir det nye prosjektet priset til hele 355 millioner kroner. - Vi er edruelige og venter ikke særlige inntekter før i 2007, først da vil salget trolig skyte fart, sier adm. direktør Christian H. Theiste i EnPro til Finansavisen.EnPro har patentert en teknologi for reduksjon av CO2-utslipp fra store utslippskilder og produksjon av avsaltet sjøvann for vannfattige områder.

Nyheter
Næringsliv