I dag lanseres mobil- og bredbåndsselskapet Hello som ledes av Nadir Nalbant. Selskapet utfordrer de etablerte med tilbud om å sende Msn Messenger mobilmeldinger til 1 øre. I dag lanseres mobil- og bredbåndsselskapet Hello som ledes av Nadir Nalbant. Selskapet utfordrer de etablerte med tilbud om å sende Msn Messenger mobilmeldinger til 1 øre. - MSN messenger er både bedre og svært mye billigere. Vi tror MSN messenger vil erstatte mye av SMS-trafikken i løpet av kort tid. Telenor og NetCom tør ikke gå til markedet med dette fordi det vil drepe den melkekua sms har vært i flere år. Over to milliarder kroner per år bruker norske forbrukere på SMS. Nå kan dette kuttes til en brøkdel, sier Nadir Nalbant.Hello AS er et datterselskap av Novotel AS som har vært omtalt i media i utviklings- og etableringsfasen. All operativ virksomhet vil fremover drives gjennom Hello, og dette vil også være merkenavnet som benyttes.