Computer Associates (CA) kunngjorde i dag at Michael J. Christenson har blitt valgt som CAŽs nye chief operating officer. Han tar over etter Jeff Clarke som nå forlater selskapet for å ta fatt på nye oppgaver som president og CEO i Travel Distribution Services, en divisjon i Cendant Corp. Computer Associates (CA) kunngjorde i dag at Michael J. Christenson har blitt valgt som CAŽs nye chief operating officer. Han tar over etter Jeff Clarke som nå forlater selskapet for å ta fatt på nye oppgaver som president og CEO i Travel Distribution Services, en divisjon i Cendant Corp. - Mike Christenson har vært sentral i vårt strategiarbeid og forretningsutvikling de siste 24 månedene. Han har vært instrumental i suksessfulle ervervelser og integrasjon med nesten 10 selskap som har bidratt til å øke CA produktportefølje, sier John Swainson, president og CEO i CA.