Sundstø refser Tandberg

- Hva tror du skjer i oktober når samtlige bærbare PCer som selges kommer med integrerte kamera? Og nå skal de satse på desktop?

Teknologi

Investor og tidligere sjefsanalytiker i Alfred Berg, Morten Sundstø, er fremdeles kritisk til Tandbergs strategi. Tandberg varslet ved kvartalspresentasjonen torsdag at selskapet vil sikte seg inn mot skrivebordsmarkedet eller desktop, et segment Sundstø har spådd ville kapre brorparten av veksten i videokonferansemarkedet.- De har fått ny ledelse og man skal gi den nye ledelsen en ny sjanse, men det er ikke bare desktop de er fraværende på, sier Sundstø ifølge Reuters. - Det som har vært min kritikk, er at de har helt feil strategi - ikke bare produktstrategien, men også distribusjonsstrategien. Nå skal de gjøre det Polycom begynte med for to år siden. Det kan hende at det ikke er for sent, men de har ikke den kanalstrukturen som skal til for å angripe det markedet, fortsetter han.Sundstø setter dessuten spørsmålstegn ved at selskapet har "hoppet bukk over" web conferencing, markedet som ifølge investoren vokser absolutt mest:- Ring Logitech og spør hvor mange kameraløsninger de selger! Hva tror du skjer i oktober når samtlige bærbare pc'er som selges kommer med integrerte kamera? Og nå skal de satse på desktop? Lykke til, sier han ifølge byrået.

Nyheter
Næringsliv