Idar Vollviks lærling passerer 100 millioner

Idar Vollviks 23 år gamle lærling, Audun Jonassen, kan fortelle at mobilleverandøren GSM.no har passert 100 millioner i omsetning.

Teknologi

Mobilleverandøren GSM.no passerte 100 millioner kroner i omsetning i midten av november. Det er rekord for selskapet, som i hovedsak er eid av mobilgründer Idar Vollvik. Mobilleverandøren GSM.no passerte 100 millioner kroner i omsetning i midten av november. Det er rekord for selskapet, som i hovedsak er eid av mobilgründer Idar Vollvik. - Helt eventyrlig. Folk går agurk for å få rimelige telefoner, sier Vollviks lærling og markedsansvarlig, Audun Jonassen. Han håper at omsetningen passerer 120 millioner kroner. Det vil i så fall bety mer enn en dobling i forhold til 2005.- Det viser at vi har funnet en nisje og at måten vi gjør det på har slått an hos folk flest. Vi skal fortsette å være den leverandøren av mobiltelefoner som fokuserer på frihet fremfor binding, avslutter Jonassen.GSM.no ble startet for tre år siden av Idar Vollvik og Casper Knudsen.

Nyheter
Næringsliv