Norges raskest voksende bedrifter

Her er listen over Norges raskest voksende bedrift innen teknologi, media og telekommunikasjon.

Teknologi

Deloitte har kåret Norges raskest voksende bedrift innen teknologi, media og telekommunikasjon (såkalte TMT-bedrifter). Programvareselskapet Scandpower Petroleum Technology skiller seg ut med en omsetningsvekst på 1.104 prosent fra 2001 til 2005.- Scandpower fra Akershus har hatt en formidabel vekst de siste fem årene. Det skal bli svært spennende å se hvordan Scandpower og de andre norske bedriftene på Fast 50-listen vil hevde seg i Europafinalen, sier Halvor Moen, juryleder og partner i Deloitte.35 av de 50 nominerte norske bedriftene på Deloittes Fast 50-liste går nå videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-bedrifter i Europa, "European Fast 500". Kåringen går av stabelen i Paris 27. november.Norges fem raskest voksende bedrifter:1. plass: Scandpower Petroleum Technology AS (Kjeller, Akershus)2. plass: Mercell AS (Oslo)3. plass: Complan Network AS (Asker, Akershus)4. plass: Birdstep Technology ASA (Oslo)5. plass: Questback AS (Oslo)

Nyheter
Næringsliv