ViaNett på pengejakt

- Det går fremover med mye interesse, men vi er ikke fulltegnet enda, sier daglig leder Lars E. Helland til HegnarOnline.

Teknologi

ViaNett er nå i slutten av tegningsperioden for sin emisjon som avsluttes fredag 17. november. Her priser selskapet seg selv til 63 millioner kroner, noe som tilsvarer to ganger forventet omsetning i 2006.- Det går fremover med mye interesse, men vi er ikke fulltegnet enda. Om lag 400 prospekter er nedlastet, og det viser i hvert fall at vi har nådd ut til en del, sier daglig leder Lars E. Helland til HegnarOnlineHelland sier til HegnarOnline at han jobber med følgende prioriteringer:

  • Vi ønsker å spre aksjonærstrukturen. Vi prøver bevisst å ikke hente så veldig mye (max 2,8 millioner kroner) fordi vi vil teste markedet. Vi har en egenkapital på 3,4 millioner kroner fra før.Vi ønsker å spre aksjonærstrukturen. Vi prøver bevisst å ikke hente så veldig mye (max 2,8 millioner kroner) fordi vi vil teste markedet. Vi har en egenkapital på 3,4 millioner kroner fra før.
  • Vi skal forbedre infrastrukturen. Vi gjør ikke som mange andre som eksempelvis har flyttet drift til større selskaper i Oslo.Vi skal forbedre infrastrukturen. Vi gjør ikke som mange andre som eksempelvis har flyttet drift til større selskaper i Oslo.
  • Siden vi vokser så raskt vil vi forbedre salgsapparatet vårt.Siden vi vokser så raskt vil vi forbedre salgsapparatet vårt.
  • Vi ønsker å sette mer ressurser på å tilpasse systemene våre slik at vi drar bedre nytte av at vi har e-handel, publisering og SMS mer som en applikasjon.Vi ønsker å sette mer ressurser på å tilpasse systemene våre slik at vi drar bedre nytte av at vi har e-handel, publisering og SMS mer som en applikasjon.
  • Vi ønsker å ha ressurser nok til å kunne investere i direkte kortnummer selv i nye markeder. Det krever ofte både kapital (kostnad for nummer) og utvikling før inntektene kommer.Vi ønsker å ha ressurser nok til å kunne investere i direkte kortnummer selv i nye markeder. Det krever ofte både kapital (kostnad for nummer) og utvikling før inntektene kommer.

Nyheter
Næringsliv