Det er tre ting i livet man ikke skal spare på: sko, seng og stol. Teorien bak dette er at man tilbringer 1/3 av livet liggende i senga, og 2/3 gående og sittende. Etter introduksjonen av stegtelleren går vi nok litt mer enn vi sitter.Han som sa at man ikke skal spare på seng tenkte nok ikke på Universe Architecture sin flygende seng. Til en nett pris av 1,5 millioner dollar kan man være den eneste i landet som svever når man sover. Hjulpet av et sterkt magnetfelt og forankret i fire hjørner, så er resultatet en sann følelse av å fly. Men å fly så tenker vi på å sveve helt stille.Hva som skjer når man kutter ankrene er ikke påpekt av leverandøren, men det er vel da man begynner å fly. Om du dette er det du alltid har drømt om, og om du er villig til å svi av det samme på en seng som på et hus, så må du ringe: +31 (0)20 6165424.PS: den kan bære 900 kg, så du kan ikke holde noen fester med mer enn 14 personer i senga.