Elever ved Sagatun ungdomsskole i Balestrand i Sogn og Fjordane filmet vold mot en medelev og la det ut på nettsiden YouTube.Eleven ble slått og sparket i et klasserom på skolen mens hele episoden ble filmet med mobiltelefon av to medelever. Videoen ble sendt videre til flere andre elever ved skolen, og noen har senere lagt den ut på nettsiden YouTube.En lignende video er i tillegg filmet på idrettsplassen ved skolen.- Jeg ser på dette som svært alvorlig. Det er en alvorlig form for mobbing mot en elev, det er trakassering, og vi må vurdere om det er brudd på straffeloven, sier lensmann Hans Petter Harlem i Balestrand til NRK.Det var rektor Karstein Fardal som meldte fra til politiet. Han varsler nå tiltak for å unngå at lignende episoder skjer igjen.- Vi må inn og være på arenaen til ungdommen og kanskje diskutere etikk og moral med dem, sier Fardal til kanalen. (©NTB)