FastTV opplyser at selskapet har inngått en langsiktig distribusjonsavtale for TV med Hafslund Telekom. Det er i første omgang kundene i nye borettslag tilknyttet fibernettet til Bredbåndsservice som vil nyte godt av dette samarbeidet. Allerede nå kan de første kundene i Hafslund Telekoms fiberoptiske nett kunne se på TV fra FastTV.- TV-pakken fra FastTV gir våre kunder mulighet for tilgang til TV-tjenester, i tillegg til internett og telefoni. På den måten vil Bredbåndsservice være en komplett leverandør av alle hjemmets kommunikasjonstjenester. TV-tjenesten fra FastTV gir valgfrihet som ikke finnes i tradisjonell kringkasting. Her kan kundene leie filmer, se fulldigitalisert TV, lese e-post og surfe på internett. Sammen tilbyr vi den mest fremtidssikre løsningen til våre kunder, sier John Harald Johansen, daglig leder i Bredbåndsservice.