Ny jobb for Røkke

Ragnar O. Røkke går fra å være salgsdirektør til å bli ny country manager i Cognos.

Teknologi

Ragnar O. Røkke (38) er ansatt som country manager i Cognos Norge. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i samme selskap. Ragnar O. Røkke (38) er ansatt som country manager i Cognos Norge. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i samme selskap. - Ledere i dag har et langt større behov for oppdaterte nøkkeltall og analyser av sin virksomhet enn tidligere. Beslutninger må tas på bakgrunn av ferskvare. Våre løsninger automatiserer innsamling og sammensetning av viktige data og presenterer dem slik at ledere ønsker, sier påtroppende country manager Ragnar O. Røkke.Ragnar O. Røkke er utdannet Bachelor of Science, og har i tillegg en mastergrad fra Handelshøyskolen BI innen olje og gass. Han har tidligere blant annet vært salgssjef med ansvar for olje- og gassektoren og for Financial Services i SAS Institute, senior associate i PriceWaterhouseCoopers, salgs- og markedsdirektør i Infostream og salgssjef i Dow Jones

Nyheter
Næringsliv