Disse gutta tidoblet pengene på under tre år

- Vi har jo fått en veldig opptur, sier Kjetil Bøhn fornøyd etter den fantastiske utviklingen.

Teknologi

Kjetil Bøhn startet det norsk-britiske telekomselskapet Vyke sammen med Jan Christian Berger i begynnelsen av 2004. Finansavisen kan nå fortelle at Vyke-gründernes investering på 2,2 millioner kroner i selskapet har vokst til rundt 25 millioner kroner på under tre år Kjetil Bøhn startet det norsk-britiske telekomselskapet Vyke sammen med Jan Christian Berger i begynnelsen av 2004. Finansavisen kan nå fortelle at Vyke-gründernes investering på 2,2 millioner kroner i selskapet har vokst til rundt 25 millioner kroner på under tre år - Vi har jo fått en veldig opptur, sier Kjetil Bøhn er daglig leder og gründer til Finansavisen.Største eier i Vyke er Centennial Group (Endre Røsjø), som sitter med godt og vel 11 prosent av aksjene. De to gründerne Bøhn og Berger har til sammen en eierandel på 8,89 prosent.- Vi tror det er snakk om en teknologisk utvikling ikke ulik situasjonen da vi deltok i oppstarten av Tele2 for noen år siden, skrev Røsjø i Centennials årsrapport for fjoråret.

Nyheter
Næringsliv