En pengemaskin og en oppkjøpskandidat

StepStone-gründer Erik Bakkejord står bak en ny pengemaskin og attraktiv oppkjøpskandidat.

Finansavisen skriver i dag at StepStone-gründer Erik Bakkejord har gjort Intility til en pengemaskin og en attraktiv oppkjøpskandidat. En resultatmargin på 15 prosent i 2006 får konkurrentene til å blekne. I 2006 økte selskapet topplinjen med over 40 prosent og avsluttet året med 75,3 millioner kroner i omsetning. Resultat før skatt endte på 11,8 millioner kroner. Finansavisen skriver i dag at StepStone-gründer Erik Bakkejord har gjort Intility til en pengemaskin og en attraktiv oppkjøpskandidat. En resultatmargin på 15 prosent i 2006 får konkurrentene til å blekne. I 2006 økte selskapet topplinjen med over 40 prosent og avsluttet året med 75,3 millioner kroner i omsetning. Resultat før skatt endte på 11,8 millioner kroner. Ifølge en kilde Finansavisen har vært i kontakt med, har Intility vært på utkikk etter potensielle oppkjøpere. Dette tilbakeviser største eier og daglig leder Erik Bakkejord: - Nei, det stemmer ikke, sier Bakkejord.I dag eier Bakkejord-familien 45 prosent av Intility, en post som kan være verd 90 millioner kroner.