Opptur for Visma

- Aldri tidligere har vi opplevd så sterk vekst som de siste to kvartalene, sier Visma-sjef Øystein Moan.

Fremgangen fra første kvartal, som var det sterkeste i Vismas historie, fortsetter. I andre kvartal 2007 omsatte Visma for 681 millioner kroner, mot 561 millioner kroner i andre kvartal 2006. Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 76,2 millioner kroner, mot 41,8 millioner kroner for et år siden. Fremgangen fra første kvartal, som var det sterkeste i Vismas historie, fortsetter. I andre kvartal 2007 omsatte Visma for 681 millioner kroner, mot 561 millioner kroner i andre kvartal 2006. Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 76,2 millioner kroner, mot 41,8 millioner kroner for et år siden. - Aldri tidligere har vi opplevd så sterk vekst som de siste to kvartalene. Samtidig leverer vi solide resultater. Det viser at Vismas forretningsmodell med stor valgfrihet for kundene innen programvare og outsourcing av regnskapstjenester fungerer meget godt, sier Øystein Moan, konsernsjef i Visma.I forrige uke varslet Visma to nye oppkjøp relatert til selskapets virksomhet innenfor både programvare og outsourcing av regnskapstjenester.