- Nå rabler det for mannen, er telekomanalytiker John Strands kommentar til den siste pressemeldingen fra PR-pusheren Haakon B. Schrøder, hvor han skriver at Strand nå blir "røyksignalanalytiker" i Kardemommeby. Schrøder er mannen bak boken "Mediekuppet", som handler om PR-strategien til Idar Vollviks mobilselskap Chess. Strand blir blant annet karakterisert som udugelig i boken. En rekke feil i boken blir tilbakevist av analytikeren. - Nå rabler det for mannen, er telekomanalytiker John Strands kommentar til den siste pressemeldingen fra PR-pusheren Haakon B. Schrøder, hvor han skriver at Strand nå blir "røyksignalanalytiker" i Kardemommeby. Schrøder er mannen bak boken "Mediekuppet", som handler om PR-strategien til Idar Vollviks mobilselskap Chess. Strand blir blant annet karakterisert som udugelig i boken. En rekke feil i boken blir tilbakevist av analytikeren. Strand mener Schrøder har behov for profesjonell hjelp.- Min konklusjon er at Haakon B. Schrøders fantasi bestemt ikke feiler noe - og det er ingen tvil om at mannen lever og ånder i sitt eget lille fantasiunivers hvor alle som kritiserer ham er dumme og talentløse. Han gir begrepet en tulling en helt ny dimensjon, sier analytikeren til HegnarOnline.- Selv om han sender ut 1.000 pressemeldinger så endrer ikke det ved det faktum at han er en kopist som er kastet ut av de norske PR-bransjeforening (..), sier Strand.Bakgrunnen for uttalelsene er Haakon B. Schrøders siste pressemelding. Her er noen utdrag:"Strand blir analytiker i KardemommebyDen danske gutten John Strand er ansatt som analytiker i Kardemommeby. Borgermesteren opplyser at man ennå ikke har fasttelefon eller mobiltelefon i byen, men at Strand vil passe perfekt inn som røyksignal-analytiker. (...)- Vi spøker allerede nå med at vi alle kommer til å døpe den vesle nabogjengen for Kasper, Jesper og John og Jonathan. Nå blir det folk og røvere side om side, smiler Bastian. Politimesteren forteller ivrig at det allerede er laget et opplegg for å få John til å trives.(...)- Vi må sørge for at han banner mindre, og flaskene med Gammel Dansk må jeg dessverre beslaglegge. Men han slipper nok unna med en påtaleunnlatelse om han glemmer seg en gang eller tre. Vi hørte også at han rotet fælt med sine telekomanalyser i Norge, og vi er derfor beredt til å gi ham en ny start. Her i Kardemommeby har vi ikke komplisert teknologi som telefoner. Vi bruker røyksignaler, men vi må jo påse at vår nye danske innbygger ikke feilanalyserer og melder gode nyheter om det er det motsatte. Men stort sett er det bare moro, humrer Bastian. I tre uker skal John være sammen med tante Sofie, i en slags barnehage for voksne, der han skal avbannes og settes inn i gode kardemommeverdier. (..)."- Schrøder ville vært en fantastisk PR-mann for et galehus, sier Strand.