Apple lanserer Mac OS X Leopard

Apple annonserte i dag at Mac OS X Leopard blir lagt ut for salg fredag 26. oktober.

Publisert 16. okt. 2007 kl. 22.18
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 182 ord
Apple annonserte i dag at Mac OS X Leopard blir lagt ut for salg fredag 26. oktober klokken 18.00 hos Apple-forhandlere, mens Apples online store tar imot forhåndsbestillinger allerede nå. Apple annonserte i dag at Mac OS X Leopard blir lagt ut for salg fredag 26. oktober klokken 18.00 hos Apple-forhandlere, mens Apples online store tar imot forhåndsbestillinger allerede nå. Leopard har mer enn 300 nye funksjoner og introduserer et helt nytt skrivebord med stablingsfunksjon, en ny måte å få tilgang til filer direkte fra Dock, et redesignet Finder som gir brukere raskt tilgang til å navigere og dele filer mellom flere Mac-er, hurtigvisning viser innholdet i en fil uten å åpne den, Spaces, en intuitiv ny funksjon som lager grupper med programmer brukeren kan bytte fra og til, og Time Machine, en enkel måte å automatisk ta back up av alt på Mac-en.- Leopard, den sjette større oppgraderingen av Mac OS X, er den beste oppgraderingen vi noensinne har gjort. Og alle får "Ultimate" versjonen, fullpakket med alle de nye funksjonene, for kun 990 kroner, sier Steve Jobs i en skrytemelding.