Miscea har utviklet et produkt som ser ut til å løse problemet med baderomsutstyr som kan være de rene bakteriebombene. Denne kranen trenger du nemlig ikke fysisk berøre for å justere vanntemperaturen, og du får dessuten andre valgmuligheter i én og samme enhet.Kranen, som naturligvis lar deg styre forholdet mellom varmt og kaldt vann, inneholder også valgmuligheter for såpe og eventuelt kraftigere lut i form av desinfeksjonsmiddel.Kranen er utstyrt med ulike elektroniske sensorer som registrerer bevegelse fra hånden din når du peker utenfor det valgte alternativet. Betjeningen skjer altså ved at du beveger hånden nær en av sensorene rundt den sirkulære kontrollskiven. Et lite display i sentrum av kranen viser vanntemperaturen.Kontrollskiven er produsert i glass og er dessuten utstyrt med LED-belysning i ulike farger som lyser opp den valgte kontrollseksjonen. Mer informasjon finner du.