Gratis programmer for nedlastning

Denne uken bringer HegnarOnline deg gratis spill og nettprogrammer

Foto: iStockPhoto
Teknologi

SpillTrackmania Nations og Forever - Vær forsiktig med å laste ned dette spillet - for det er både gratis, har meget høy kvalitet og er meget vanedannende. Et fantastisk spill å ta frem i små pauser i hverdagen.Americas Army - Et spill laget av den amerikanske hær for å trene opp soldater. Det kan lastes ned av hvem som helst, og holder en meget høy kvalitet.Free Solitaire - Kortspill ikke ulikt det som følger med Windows. Finnes i 488 variasjoner.Arcadepack Classic - En samling klassiske småspill for nedlastning.NettprogrammerNettlesere:Firefox 3 , Slim Browser , Green Browser , uBrowser Google Earth - Verden på din datamaskin.Alexa Toolbar - Lar deg rangere ulike nettsteder mens du leser dem. Meget bra lite program. Best på amerikanske sider.

Nyheter
Teknologi